Diensten

Regulier schoonmaakonderhoud 

Een schone ruimte zorgt voor rust. Dat helpt u te concentreren op uw eigen werkzaamheden. Wij zullen zorgen voor die schone ruimte, waarin uw wensen centraal staan.

Glasbewassing

Glasbewassing is een vak apart. Daarom werken we nauw samen met professionele ramen wassers. Zij zorgen voor streeploze schone ramen. Dit komt het onderhoud van uw pand ten goede. Schone ramen zijn een must om heerlijk naar buiten te kunnen kijken.

Opleveringsschoonmaak

Gaat u verhuizen of is uw nieuwe woning opgeleverd? Dan maken wij graag alles van te voren grondig schoon. Is het weer tijd voor de (half)jaarlijkse grote schoonmaak? We helpen graag!

Meubelreiniging

Heeft u vlekken in uw mooie bank of wilt u uw stoelen opfrissen? Schoonmaak De Zus reinigt op locatie professioneel alle gestoffeerde meubels. De Zus werkt met schoonmaakproducten die pH-neutraal en biologisch afbreekbaar zijn. Stuur een email naar info@schoonmaakdezus.nl of via whatsapp 0640729894 met een foto van uw meubel voor een vrijblijvende prijsopgave. Klik hier voor meer informatie omtrent meubelreiniging.

Strijkservice

Hulp nodig bij uw strijkgoed? Of geen tijd voor uw strijkgoed? Neem dan vrijblijvend contact met ons op per email info@schoonmaakdezus.nl.