Blog

In 2019 ben ik gestart met een persoonlijke blog. Graag vertel ik je over mijn verhalen als zzp-er in de schoonmaak, maar ook als mama van 3 kleine kinderen die het huishouden probeert bij te houden. Daarbij deel ik mijn tips die ik heb opgedaan of gekregen heb. Lees hieronder mijn blogs. En volg me online via Facebook of Instagram!


24. Mijn bedrijf werd hobby. Toen ik mijn baan als schaapsherderin verloor had ik niet gedacht dat ik nu al weer 12 jaar mijn eigen schoonmaakbedrijf heb. En het is meer dan een bedrijf. Lees deze blog waarom.

23. Vervolg ‘knopen doorgehakt’.
Een jaar geleden schreef ik dat ik extreem moe was. Daarom moest er een grote stap gezet worden. Benieuwd hoe het nu gaat? Lees dan hier verder.


22. Knopen doorgehakt.
… omdat dat niet de oorzaak is van mijn moeheid. Ik neem het besluit om te stoppen met….
klik hier om deze blog verder te lezen.

21.Halfjaar oud. Hier een kleine update hoe het nu gaat. Inmiddels is Lexus een halfjaar en werk ik ook alweer 3 maanden…


20. Hulp in huishouden. VAN kleine KINDEREN. Bij de meeste thuis krijgen kinderen taken om te helpen in het huishouden. Lees in deze blog wat wij doen en wat de tips zijn.


19.Met een lach en een traan. Mijn zwangerschapsverlof is voorbij. Nieuwsgierig hoe ik mij daaronder voel en hoe het geweest is als zzper? Lees dan deze blog.


18. Zwanger en Zzper.
In deze blog vertel ik hoe ik mijn 3e zwangerschap heb ervaren en hoe het verliep tijdens mijn werk.


17. Maandagochtend. We zitten met z’n allen in een heftige tijd nu Corona ook in NL heerst. Lees in deze blog waar ik vooral dankbaar voor ben.


16.Oordopjes. Muziek luisteren tijdens mijn werk vind ik relax. Lees in deze blog waarom het soms onhandig is.


15.Poll. Ben jij een ochtend- of avondmens? Welke tijd zou jij werken? Zondagavond 20:00-22:00 of maandagochtend 4:30-6:30? Lees in deze blog welke tijd ik kies en waarom.


14.Evika. Voor het schoonmaken van de badkamer heb ik een nieuw product gebruikt. Lees hierover mijn blog met daarbij een filmpje.


13. Het afgelopen jaar… Weer een jaar verder met mijn bedrijf. Hoe is het afgelopen jaar verlopen? Lees dat in mijn nieuwe, persoonlijke, blog.


#12.Wasnoten (mijn ervaring). Drie maanden geleden begon ik met het uitproberen van de wasnoten. Lees in mijn blog wat ik ervan vind.


#11.Een jaar geleden… een persoonlijke blog met een kleine terugblik naar een jaar geleden.


#10.Veranderingen. Het leven loopt soms niet zoals we willen, maar we komen er wel.#9. Nieuwe fiets. Als zpper is het handig als je een auto heb, maar die heb ik niet. Ik heb wel een fiets, een hele mooie nieuwe. Lees in mijn blog hoe ik alles doe zonder een eigen auto.


#8. Trots, op mezelf. Lees in deze blog waarom ik trots ben. Het heeft te maken met huishouden, strakke schema’s en kunnen loslaten.


#7: Stofzuiger. Op zoek naar een nieuwe stofzuiger maar je weet niet welke? Lees in mijn blog met welke stofzuigers ik graag werk.


#6: Terug van weggeweest. Zijn jullie ook weleens toe aan vakantie? Wij ook, en we zijn ook lekker een lang weekend weg geweest.


#5: De Ramenwasser. Lees hier het interview met de ramenwasser, Troij schoonmaakservice


#4: Geen eigen mening, wel eigen bedrijf. Dat werd vaak geroepen naar mij. Nog steeds? Of ben ik gegroeid als persoon en als bedrijf?


#3: Eindelijk! Het is weer maandag. Hoe is mijn dag geweest? Nieuwsgierig? Lees dan mijn blog.


#2: Flexibel. Wil je weten wat ik heb moeten leren en waarvan ik de kriebels krijg? Lees dan deze blog.


#1: WaaromLees hier met welke reden ik mijn bedrijfje ben begonnen en hoe ik aan mijn bedrijfsnaam kom.