Wondersponsjes

Zelf maak ik graag gebruik van wondersponsjes. Deze spons maakt het mogelijk om het onmogelijke schoon te krijgen. 

Pennenstreep op je witte kast? Koffieaanslag? Witte zool die niet meer wit is? Zwarte vegen op een witte muur? Theevlekken? Kalkaanslag? Vlekken of vingerafdrukken op je kastdeurtjes? Vlekken of strepen op je witte stoel of op je lichte lederen spullen? 

Gebruik de wondersponsjes en het is weer helemaal weg. De spons nat maken is al voldoende om iets schoon te maken. Soms gebruik ik Dasty erbij als iets onder het vet zit of extreem smerig is. 

De wondersponsjes zijn ook te gebruiken om je gootsteen of je rvs weer te doen blinken. Ze zijn voor alles inzetbaar maar Let op: gebruik eerst de spons op een minder zichtbaar stukje om uit te proberen. Doordat de spons écht goed schoonmaakt kan het ook teveel weg halen waardoor er een doffe plek achter kan blijven. 

De wondersponsjes zijn niet al te duur in aanschaf en bij veel winkels verkrijgbaar, zoals Blokker, Kruidvat, Action of online. De sponzen kun je vaker gebruiken maar zijn wel snel breekbaar. Bijvoorbeeld van de Action breken ontzettend snel. Ik bestel ze online bij cleandeal.nl van het merk Vileda. Van dit merk zijn de sponzen vrij stevig en gaan daardoor dus wat langer mee. 

Leuk artikel? Deel deze op Facebook:

2 antwoorden op “Wondersponsjes”

  1. Thanks voor de info! Ik vroeg me altijd af waarvoor die sponzen goed zijn.
    Jammer dat de foto’s op je site niet uit te vergroten zijn, trouwens. Verder goede site.

    1. Dankjewel voor je leuke reactie! Deze sponsjes zijn super handig. Je kunt me ook op Instagram volgen voor meer leuke tips. En dankjewel voor je feedback over de foto’s, we gaan kijken na een oplossing daarvoor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *